DSC 0062Tradicionalno, početkom svake godine načelnik PU brodsko-posavske Ante Zovak, primi na kratki radni sastanak predstavnike Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Shodno toj praksi, predstavnici UHBDRP BPŽ u sastavu: predsjednik Željko Golubičić, dopredsjednik Đuro Keser, tajnik Vlatko Krznarić, rizničar Tomislav Rajh, predsjednik Nadzornog odbora Pero Lukić, te članovi Izvršnog odbora Miroslav Matić i Martin Živić, posjetili su 13. siječnja 2017. načelnika PU brodsko-posavske Antu Zovaka, kojom prigodom su mu uručili prigodne suvenire Udruge, među kojima je bila službena značka i iskaznica Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata Republike Hrvatske, koje su mu dodjeljenje u znak zahvale na dosadašnjoj vrlo kvalitetnoj suradnji, kao i nesebičnoj pomoći u radu Udruge.

Tijekom sastanka, predsjednik Golubičić upoznao je načelnika s mnogobrojnim provedenim aktivnostima Udruge u protekloj 2016. godini, te je potom prezentirao planirane aktivnosti u godini koja je pred nama. Načelnik je potom kratko komentirao kako redovito prati rad Udruge, te je upoznat sa svim aktivnostima koje Udruga provodi, što je za svaku pohvalu. Članovi UHBDRP BPŽ i ubuduće mogu računati na moju potporu, rekao je završno Ante Zovak, načelnik PU brodsko-posavske.

Po završetku prijema kod načelnika PU brodsko-posavske, u prostorijama Odvjetničkog ureda Mate Šimunovića održana je 11. sjednica Izvršnog odbora UHBDRP BPŽ na kojoj je podnešeno i usvojeno izvješće o provedenim aktivnostima u proteklom razdoblju, te se potom raspravljalo o planu aktivnosti u narednom vremenskom razdoblju, koji je u konačnici i usvojen.

DSC 0059

DSC 0062