fixed background image joomla

dsc 0003Malonogometna momčad Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije je i ove godine sudjelovala na 7. po redu Humanitarnom malonogometnom turniru "Kolonija 2017." u Slavonskom Brodu, na kojem je odigrala revijalnu utakmicu protiv momčadi organizatora turnira i članova MNK "Kolonija".

U vrlo borbenoj i do samog kraja neizvjesnoj utakmici ipak je pobijedila iskusnija i spremnija momčad UHBDRP BPŽ rezultatom 3:2, za koju su nastupili: Božo Peić, Josip Cipar, Tomislav Vlainić, Nenad Đaković, Berislav Vardić, Antun Ferdeber i kapetan i trener momčadi Zdravko Kamenjaš, dok su u stručnom stožeru bili predsjednik Željko Golubičić i tajnik Vlatko Krznarić. Momčad UHBDRP BPŽ su vrlo glasno sa tribina bodrile Ljubica Senjić, Katica Golubičić, Sandra Krznarić, te Božidar Šunjić, Antun Đurić i Damjan Golubičić.

Momčad UHBDRP BPŽ je odmah u samom početku utakmice povela 1:0, vrlo brzim prodorom i zgoditkom Berislava Vardića, na što je protivnička momčad odmah uzvratila i ubrzo izjednačila na 1:1. Žestokim i organiziranim napadom naše momčadi dolazimo u vodstvo 2:1 preciznim pogotkom Tomislava Vlainića. Ne zadugo, pred sam kraj utakmice naša momčad prima izjednačujući gol za 2:2, vrlo nespretnom reakcijom pojedinaca iz obrambenih redova naše momčadi. U zadnjim sekundama utakmice kada su već svi pomislili da je kraj utakmice, kapetan momčadi Zdravko Kamenjaš diže mnogobrojnu publiku na noge i ostavlja ih bez daha. Postiže nevjerovatni pobjednički zgoditak, uputivši loptu preciznim udarcem od našeg gola prema protivničkom. Nitko od protivničkih igrača niti publike nije stigao trepnuti, jer silina udarca je bila u tolikoj mjeri da je lopta gotovo probila zvučni zid i završila u protivničkoj mreži za rezultat 3:2 u korist UHBDRP BPŽ. Sudac je odmah potom odsvirao kraj utakmice, dok je službeni spiker izustio samo par riječi: "Ljudi moji, da li je to moguće!?".

Organizatori turnira su po završetku utakmice momčadi UHBDRP BPŽ uručili prigodan poklon u znak zahvalnosti za sudjelovanje na 7. Humanitarnom malonogometnom turniru "Kolonija 2017." Slavonski Brod, a potom je za sve članove naše udruge upriličeno druženje uz zajedničku večeru.

Zanimljive fotke

Članarina za 2020.

Pristupnica

Klikni za preuzimanje pristupnice

Brojač posjeta