P1010549U subotu 19. studenog 2016. godine, prilikom povratka s obilježavanja 25. obljetnice okupacije herojskog grada Vukovara i sudjelovanja u "Koloni sjećanja", članovi braniteljskih udruga Grada Ogulina posjetili su i ove godine članove Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Višegodišnje druženje ogulinskih i brodsko-posavskih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata preraslo je u vrlo lijepu tradiciju, te je i ove godine uprilićeno i odlično organizirano na obiteljskom gospodarstvu Mirka Cimbala i njegove obitelji u Magić Maloj.

Među mnogobrojnim uvaženim gostima, na ovom druženju nazočili su zamjenik gradonačelnika Grada Ogulina Tone Radočaj, dopredsjednik HVIDR-a Ogulin Ivica Paušić-Car, predsjednik Udruge ZNG Bataljun Klek Ivica Puškarić-Pipa, predsjednik Časničkog zbora Miko Kolić, predstavnik 143. ogulinske brigade Anton Matijanec-Bolta, predsjednik KUD-a "Sv.  Juraj" iz Zagorja Ogulinskog Zdravko Bertović i ostali članovi braniteljskih udruga Grada Ogulina.

Udrugu hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, uz predsjednika Željka Golubičića, predstavljali su Mirko Cimbal, Anto Ćutuković i Dragan Dikanović, zamjenik predsjednika Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije, a svojom je nazoćnošću ovo događanje uveličao i načelnik Općine Nova Kapela Ivan Šmit.