fixed background image joomla

Priopćenje za medije Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata BPŽ

1809191648369 668Osvrt na Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

I ovogodišnje, drugo po redu obilježavanje Dana hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije je iza nas. Uloženo je puno truda i rada kako bi se realizirao bogati trodnevni program, na koji smo u cjelini jako ponosni, analizirajući svaki događaj zasebno.

• Svečanost obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije pravovremeno je najavljena u svim lokalnim medijima, na internet portalima, u tv emisijama, vijestima i na radio postajama, putem kojih je upućen javni poziv svim hrvatskim braniteljima, ali i građanima BPŽ-e. Zahvaljujemo se svim lokalnim medijima bez izuzetka, na izuzetno velikoj pomoći.

• U petak, 14. rujna otvorena je vrlo posjećena Izložba ratne fotografije, nakon čega je održan stručno pripremljen Okrugli stol „Uloga topništva 108. brigade ZNG RH u Domovinskom ratu 1991./1992.“

Opširnije...

17. sportski susreti djece hrvatskih branitelja "Savudrija 2018."

Tiho 03U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Republike Hrvatske, u kampu "Veli Jože" u Savudriji od 27.-30. kolovoza 2018. održani su 17. sportski susreti djece hrvatskih branitelja pod nazivom "Savudrija 2018.".

Članovima Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije Darku Koliću i Tihomiru Čengiću pripala je čast sudjelovati na ovom sportskom natjecanju, kojom su prilikom sudili 30 utakmica kroz dva dana natjecanja. Sudjelovanje na ovom događanju omogučio im je naš član Zvonko Matijević, koji dugi niz godina sudjeluje u organizaciji ovog sportskog događanja, stoga njemu pripadaju najveće zasluge na omogućenoj prilici za predstavljanje naše udruge na ovogodišnjim sportskim susretima djece hrvatskih branitelja.

U mlađoj kategoriji nogometaša, momčad Brodsko-posavske županije osvojila je prvo mjesto. U večernjim satima je održano svečano zatvaranje turnira i podjela medalja najuspješnijim natjecateljima.

Opširnije...